zelenskiy-vizme-uchast-u-vseukrayinskomu-forumi-ukrayina-30-koronavirus-vikliki-ta-vidpovidi

Зеленський візьме участь у Всеукраїнському форумі “Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді”.

 • 13431 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський візьме участь у Всеукраїнському форумі “Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді”. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

Так, 8-10 лютого у Києві відбудеться Всеукраїнський форум “Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді”. У ньому візьмуть участь Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, а також представники ВР та Кабміну.

Цитата:

“Мета форуму – дати українському суспільству відповіді на основні запитання щодо подолання пандемії. Учасники розглянуть спільний план дій щодо вакцинації, поділяться міжнародними напрацюваннями в боротьбі з COVID-19 і досвідом їхньої імплементації в Україні, а також розкажуть про перспективи відкриття кордонів країн. На форумі обговорюватимуть плани уряду на 2021 рік щодо подолання пандемії: заходи з відновлення економіки, допомоги вразливим верствам населення, адаптації освіти, співпраці з міжнародними фінансовими організаціями”, - йдеться у повідомленні.

Доповнення

В Україні зафіксовано вже 1,221 млн випадків коронавірусної хвороби COVID-19, добовий приріст, за 31 січня, - найменший з початку року - лише 2 тисячі. При цьому вже четвертий тиждень поспіль за добу людей одужує більше, ніж захворіло.

Раніше у МОЗ розробили чотирирівневий план дій залежно від кількості хворих на COVID-19. Так, за умови сильного зростання кількості хворих, в Україні можливий фактичний локдаун, тобто введення повного переліку обмежень, які передбачає "червона" зона карантину, мобілізація лікарів, розгортання мобільних медичних госпіталів та медичне сортування - лікарі будуть обирати, кому надавати медичну допомогу саме у стаціонарі.

Українські Національні Новини

Політика