zelenskiy-vnis-do-vr-zakonoproekt-pro-zlodiyiv-v-zakoni

Зеленський вніс до ВР законопроект про "злодіїв в законі"

 • 11738 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроект про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за злочини, вчинені злочинною спільнотою. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт Верховної Ради.

Ініційований Президентом проект закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за злочини, вчинені злочинною спільнотою зареєстровано під №2513 від 2 грудня.

"Прийняття проекту Закону України "Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за злочини, вчинені злочинною спільнотою" сприятиме збільшенню ефективності протидії правоохоронних органів у боротьбі з організованою злочинністю. Це сприятиме зменшенню впливу на важливі суспільні та політичні процеси з боку "злодіїв у законі", зниженню соціальної напруги, зростанню довіри населення до правоохоронних органів та держави в цілому, стабілізації суспільно-політичної обстановки в державі, а також створить умови для сталого розвитку, впровадження ефективних реформ, економічного та соціального добробуту населення", - сказано у пояснювальній записці до законопроекту.

Нагадаємо, Гончарук вніс до ВР зміни до законодавства щодо управління на митниці та в податковій.

Українські Національні Новини

Політика