zelenskiy-vnis-zmini-do-polozhennya-pro-komisiyu-z-biobezpeki-pri-rnbo

Зеленський вніс зміни до положення про Комісію з біобезпеки при РНБО

 • 10681 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський вніс зміни до пункту 5 Положення про Комісію з біобезпеки та біологічного захисту при РНБО України. Про це йдеться у Президентському Указі № №840/2019 від 11 листопада, передає УНН.

"Внести до пункту 5 Положення про Комісію з біобезпеки та біологічного захисту при Раді національної безпеки і оборони України, затвердженого Указом Президента України від 10 червня 2009 року № 423 "Про Комісію з біобезпеки та біологічного захисту при Раді національної безпеки і оборони України" (в редакції Указу від 21 квітня 2017 року № 113, зі зміною, внесеною Указом від 20 листопада 2017 року № 377), зміну, замінивши в абзаці четвертому слова "представник Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я (за згодою); представник, визначений Главою Адміністрації Президента України; перший заступник (заступник) Міністра аграрної політики та продовольства України, Міністра внутрішніх справ України, Міністра екології та природних ресурсів України" словами "представник Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування (за згодою); представники, визначені Керівником Офісу Президента України; перший заступник (заступник) Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Міністра енергетики та захисту довкілля України, Міністра внутрішніх справ України", - сказано в указі.

Як раніше повідомляв УНН, Президент України Володимир Зеленський змінив свого представника у Кабінеті міністрів України, звільнивши з цієї посади народного депутата Андрія Геруса і призначивши на цю посаду Олексія Перевезенцева.

Українські Національні Новини

Політика