zelenskiy-vruchiv-nagorodi-biytsyam-z-riznikh-pidrozdiliv-do-dnya-ukrayinskogo-dobrovoltsya

Зеленський вручив нагороди бійцям з різних підрозділів до Дня українського добровольця

 • 600957 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Президент Володимир Зеленський у День українського добровольця зустрівся з бійцями різних бойових підрозділів та вручив високі державні нагороди військовим та рідним загиблих захисників. Про це інформує УНН, посилаючись на Telegram лідера держави.

Цитата

"Сьогодні - День українського добровольця. День чоловіків і жінок, чиє життя й чия посвята Україні багато в чому визначають нашу долю - кожного й кожної. Долю вільного народу. Долю України, яка не підкориться жодному загарбнику.

Українські добровольці б’ються щоденно за нашу державу, б’ються в Україні, б’ються на передовій. У лавах Збройних Сил України і нашої Національної гвардії. У лавах наших Сил безпеки. Українські добровольці навчають, рятують, лікують. Українські добровольці волонтерять. І неодмінно - переможуть", - наголосив президент.

Деталі

Президент вручив українським захисникам державні відзнаки. Зазначається, що під час церемонії, приймаючи від Президента орден Богдана Хмельницького III ступеня, молодший лейтенант медичної служби Аліна Михайлова передала Зеленському шеврон 1-го окремого механізованого батальйону "Вовки Да Вінчі", яким командував загиблий Герой України, молодший лейтенант Дмитро Коцюбайло.

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський у День добровольця наголосив, що Україна вдячна кожному і кожній, хто відчув, що час стати воїном.

Українські Національні Новини

Політика