zelenskiy-vviv-sanktsiyi-proti-ponad-600-chinovnikiv-z-rosiyi-sered-nikh-shoygu-mishustin-ta-patrushev

Зеленський ввів санкції проти понад 600 чиновників з росії. Серед них - шойгу, мішустін та патрушев

 • 181328 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 637, яким затвердив рішення РНБО про запровадження санкцій проти 606 російських посадовців, передає УНН з посиланням на ОП.

Цитата

«Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони У країни від 7 вересня 2022 року «Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)»,- йдеться в указі.

Деталі

Зазначається, що контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покладено на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Також повідомляється, що Міністерству закордонних справ України доручено поінформувати компетентні органи Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки та інших держав про застосування санкцій і порушити перед ними питання про запровадження аналогічних обмежувальних заходів.

Так, під санкції потрапили, зокрема: заступник секретаря ради безпеки росії дмитро медведєв, директора ФСБ Олександра Бортнікова, голова уряду російської федерації михайло мішустін, голова міноборони рф сергій шойгу, секретар ради безпеки рф микола патрушев.

Доповнення

Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський повідомив про санкції проти 606 російських посадовців.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Нафтогаз розпочинає новий арбітраж проти Газпрому: що відомо

     • 255905 переглядiв