zelenskiy-vviv-u-diyu-rishennya-rnbo-pro-likvidatsiyu-mizhvidomchoyi-komisiyi-z-pitan-opk

Зеленський ввів у дію рішення РНБО про ліквідацію Міжвідомчої комісії з питань ОПК

 • 9740 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 листопада 2019 року "Про Міжвідомчу комісію з питань оборонно- промислового комплексу", підписавши указ №831/2019, передає УНН.

"Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 листопада 2019 року "Про Міжвідомчу комісію з питань оборонно-промислового комплексу", - йдеться в указі.

Відзначимо, що рішенні РНБО зазначено, що Рада вирішила "ліквідувати Міжвідомчу комісію з питань оборонне-промислового комплексу, що утворена рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 6 травня 2015 року "Про стан виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України та додаткові заходи щодо забезпечення обороноздатності держави", уведеним у дію Указом Президента України від 26 травня 2015 року № 285".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський затвердив структуру апарату РНБО

Крім того, відповідно до документа, Кабінет міністрів України у двотижневий строк має вирішити в установленому порядку питання щодо утворення міжвідомчої комісії з питань оборонно-промислового комплексу.

Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим указом, Президент поклав на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Цей указ набирає чинності з дня його опублікування.

Українські Національні Новини

Політика