zelenskiy-vviv-u-diyu-rishennya-rnbo-schodo-prityagnennya-do-vidpovidalnosti-vinnikh-u-nevikonanni-rishen-radi

Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо притягнення до відповідальності винних у невиконанні рішень ради

 • 13307 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 лютого 2021 року про стан виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ОПУ.

Цитата:

"Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 лютого 2021 року "Про стан виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України» (додається)", - йдеться в указі Президента.

Також в указі зазначається, що контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Деталі

Рішення РНБО передбачає, що зокрема уряд має забезпечувати виконання органами виконавчої влади рішень Ради національної безпеки і оборони України, введених у дію указами Президента України, вжити заходів щодо притягнення в установленому порядку до відповідальності осіб, винних у невиконанні рішень Ради національної безпеки і оборони України, введених у дію указами Президента України.

Доповнення 

Рада національної безпеки і оборони України на засіданні 26 лютого, у п’ятницю, розгляне низку актуальних питань державної безпеки, зокрема, проект стратегії деокупації та реінтеграції окупованого Криму - у закритому режимі, а також питання санкцій.

Напередодні в ОП повідомили, що Президент України Володимир Зеленський збере 26 лютого засідання Ради національної безпеки і оборони України "у зв’язку з необхідністю ухвалення оперативних рішень щодо актуальних питань державної безпеки".

Це вже третє засідання РНБО з початку лютого, про яке публічно оголошено. На двох попередніх РНБО ухвалювала рішення щодо накладення санкцій, зокрема, щодо громадян та юридичних осіб з України та РФ.

Українські Національні Новини

Політика