zelenskiy-vzyav-uchast-u-vidkritti-ofisu-proektiv-yes-u-mariupoli

Зеленський взяв участь у відкритті Офісу проектів ЄС у Маріуполі

 • 12676 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський взяв участь у відкритті регіонального Офісу проєктів ЄС у Маріуполі. Про це у Twitter повідомив віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба, передає УНН.

"Президент України Володимир Зеленський взяв участь у відкритті регіонального Офісу проектів ЄС у Маріуполі. Ми в уряді зараз фіналізуємо концепцію Офісів євроінтеграції, щоб мати їх в усіх регіонах України. Почнемо також із Сходу і Півдня України. Нам потрібно більше Заходу на українському сході", - написав віце-прем’єр.

Відкриття Офісу прокоментували у представництві ЄС в Україні.

"Ми щойно відкрили Офіс проектів ЄС в Маріуполі в присутності Президента України Володимира Зеленського, посла ЄС в Україні Матті Маасікаса, гендиректора з питань розширення ЄС в Європейській комісії Крістіана Даніельсона та директора групи підтримки України в Європейській комісії Петера Вагнера з боку ЄС. Офіс – це новий фізичний контактний пункт ЄС для жителів Приазов’я", - йдеться в повідомленні представництва.

Також сьогодні у Маріуполі Президент України Володимир Зеленський взяв участь у відкритті Центру розвитку стартапів 1991 Mariupol. "Я дуже радий, що такі події відбуваються саме в Маріуполі, і ми починаємо. Я думаю, що у нас буде "парад міст" України, де будуть такі самі талановиті люди", – сказав Президент, якого цитує пресслужба ОПУ.

Глава держави привітав авторів стартапів з відкриттям центру. "Ми шукаємо таких людей. Їх дуже багато в Україні, і це круто. Ми вас вітаємо з відкриттям і будемо допомагати, інвестувати в людей", – зазначив він.

Зеленський закликав присутнього на відкритті віце-прем’єр-міністра – міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова звернути увагу на стартапи, представлені у центрі.

Як повідомляв УНН, сьогодні Зеленський заявив про бажання перестати просити про допомогу ЄС.

Президент @ZelenskyyUa взяв участь у відкритті регіонального Офісу проєктів ЄС у Маріуполі. Ми в уряді зараз фіналізуємо концепцію Офісів євроінтеграції, щоб мати їх в усіх регіонах України. Почнемо також із Сходу і Півдня України. Нам потрібно більше Заходу на українському сході pic.twitter.com/Q8Llds6Nae

— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) October 29, 2019

Українські Національні Новини

Політика