zelenskiy-ya-ne-boyus-zustrichi-z-putinim

Зеленський: я не боюсь зустрічі з путіним

 • 143949 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський не боїться зустрічатись з владіміром путіним на території третіх країн. Про це він заявив на великій пресконференції в суботу, 23 квітня, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Я не боюсь зустрічі з президентом (путіним – ред.), якщо ви до замахів… Боятися я не маю права, тому що наш народ показав, що він нічого не боїться. Люди голіруч зупиняли танки, іншу воєнну техніку, так само як і наші Збройні Сили, так само як і наші Нацгвардіці. Тому, нормальний лідер не має права боятись, коли мова йде про нашу державу і за нашу незалежність", - сказав Глава держави на питання щодо ймовірних замахів на нього під час відвідання третьої країни для можливої зустрічі з президентом рф.

Деталі

Глава держави нагадав, що наполягав з самого початку на перемовинах з лідером російської федерації, тому що вважає що "будь-які формати щодо зустрічі через посередників з росією або передавати ту чи іншу інформацію лідеру російської федерації через дружні країни не дасть бажаного результату".

"Я вважаю, цю війну може зупинити той, хто її розпочав. Що стосується тематики зустріі з президентом росії, я хочу зупинити війну і її закінчити. Є дипломатичний шлях і є шлях військовий, тож будь-яка здорова людина завжди обирає дипломатичний шлях, тому що знає – навіть якщо це складно, це може зупинити втратити тисячі, десятки тисяч, а з такими сусідами – сотні тисяч, а може навіть мільйони жертв, мільйони людей", - сказав він.

Українські Національні Новини

Політика