zelenskiy-z-baydenom-progovorili-pitannya-dalekobiynoyi-zbroyi

Зеленський з Байденом проговорили питання далекобійної зброї

 • 419111 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що сьогоднішній візит президента США Джо Байдена до України є найважливішим в історії українсько-американських відносин. Сторони проговорили сьогодні зокрема питання далекобійної зброї. Про це Зеленський заявив під час спільної пресконференції з Байденом в Києві, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ми постійно перебуваємо на зв'язку з президентом (США Джо Байденом – ред.) з перших хвилин повномасштабної війни, і цей перший візит за 15 років президента США в Україну є найважливішим візитом за всю історію українсько-американських відносин. Саме в цей період, тому що цей період – найскладніший період, коли наша держава б'ється за свободу та свободу всіх європейців та всіх людей вільного світу», - сказав Зеленський.

За його словами, традиційно переговори були змістовними та важливими.

«Проговорили сьогодні також питання далекобійної зброї та зброї, яка ще може постачатися в Україну», - зазначив Зеленський.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський провів переговори з президентом США Джо Байденом, заявивши, що це була розмова, яка "наближає нашу спільну перемогу в цій війні".

Українські Національні Новини

Політика