zelenskiy-z-druzhinoyu-pribuv-do-kataru

Зеленський з першою леді прибув до Катару

 • 25626 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською прибув з офіційним візитом до Катару. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє пресслужба Офісу Президента, передає УНН.

Цитата: 

"Президент України Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською прибув з офіційним візитом до Держави Катар. Президент зустрінеться з Еміром Держави Катар шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані та Прем’єр-міністром, міністром внутрішніх справ Катару Халідом бін Халіфою Аль Тані", - повідомили в ОПУ.

Доповнення 

Раніше повідомлялося, що під час зустрічей буде обговорено широкий спектр питань двосторонньої співпраці у політичній, торговельно-економічній, інвестиційній, аграрній, енергетичній та військово-технічній сферах, а також взаємодії в межах міжнародних організацій.

За результатами переговорів планується підписання низки двосторонніх документів.

Крім того в Офісі Президента зазначили, що перша леді України в межах розвитку напрямку публічної та культурної дипломатії проведе зустрічі з головою катарського фонду освіти, науки та суспільного розвитку Qatar Foundation Мозою бінт Нассер, головою катарської державної інституції Qatar Museums Меяссою бінт Хамад Аль Тані, а також з дружиною Еміра Катару Джавагір бінт Хамад бін Сухейм Аль Тані.

Українські Національні Новини

Політика