zelenskiy-zagroza-tsiyeyi-totalnoyi-viyni-diktator-iz-shalenimi-zapasami-zbroyi

Зеленський: загроза цієї тотальної війни - диктатор із шаленими запасами зброї

 • 707050 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський під час виступу в Європарламенті заявив, що загрозою у російсько-українській війні є російський диктатор володимир путін з шаленими запасами зброї. Він додав, що кремль сприймає росіян лише як "тіла, що здатні нести зброю", передає кореспондент УНН.

Цитата

"Україну намагаються знищити тотальною війною, але для чого? Щоб після українського європейського способу життя знищити європейський шлях як такий... для кожного з 27 країн ЄС. Ми це не дозволимо", - наголосив він.

Деталі

Президент заявив, що війна проти України була розв'язана росією "не лише за територію в тій чи іншій частині Європи".

"Її загроза - лише те, що є диктатор з шаленими запасами радянської зброї та підпиткою зброєю від інших диктатур, зокрема від іранського режиму. Щоб бути здатними на цю війну, кремль абсолютно цинічно, послідовно, рік за роком знищував те, що ми бачимо в основі нашої Європи - священна цінність людського життя була знищена і в росії", - сказав Зеленський.

За його словами, для військово-політичного керівництва рф "ніхто не має значення, окрім рідних і їх гаманців".

"Всі 140 мільйонів громадян - лише тіла, що здатні нести зброю в Україну, на полі бою, тримати інших в покорі або самим бути в покорі", - підсумував він.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський під час виступу в Європарламенті наголосив, що для України цінності, які наслідує ЄС, є "шляхом повернення додому", і тому він прибув до Брюсселю - щоб захистити шлях додому усіх українців та українок.

Українські Національні Новини

Політика