zelenskiy-zaklikav-amerikantsiv-doluchatisya-do-united24-dlya-vidbudovi-ukrayini

Зеленський закликав американців долучатися до United24 для відбудови України

 • 152722 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський під час виступу на презентації платформи United24 у Вашингтоні закликав американців долучитися до цієї платформи, щоб відбудувати Україну, передає УНН.

Президент зазначив, що люди, домівки яких знищили окупанти, повинні мати куди повертатися.

Цитата

«Вже зараз. Уже сьогодні. Ось чому я ініціював створення спеціальної платформи United24. Це не просто фандрейзинг. Це також одна з можливостей довести росії, що зло не зможе перемогти. Тисячі поранених потребують допомоги. Тисячі обʼєктів потребують відновлення. Пані та панове, ви можете до цього долучитися. Оберіть для себе, як саме», - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський закликав мерів США долучитися до відбудови України

Деталі

Він зазначив, що можна, наприклад, відбудувати міст до Ірпеня, фото якого облетіло весь світ, чи купити обладнання, завдяки якому медики зможуть врятувати багато життів.

«Ваша допомога буде передана швидко, використана максимально ефективно та прозоро. Ми гарантуємо, що завдяки цим внескам ваші імена назавжди залишаться в історії України, історії захисту свободи та демократії. Будь ласка, долучайтеся до United24 сьогодні», - сказав Зеленський.

Доповнення

Кабінет міністрів України затвердив положення про Єдиний державний вебпортал для збору пожертв на підтримку України "United24". Згодом Зеленський підписав указ про заснування національного бренду "United24".

Окрім того, Зеленський запропонував перетворити "United24" на глобальний фонд миттєвої підтримки постраждалих країн.

Українські Національні Новини

Політика