zelenskiy-zaklikav-zakriti-borgi-po-zarplatam-shakhtaryam-protyagom-dvokh-misyatsiv

Зеленський закликав закрити борги по зарплатам шахтарям протягом двох місяців

 • 15465 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленсткий закликав протягом двох місяців закрити борги по зарплатам шахтарям. Наразі сума боргу сягає більше 1 мільярду гривень. Про це він зазначив на Всеукраїнській нараді шахтарів, передає кореспондент УНН.

"Я розумію, що проблеми вугільної галузі в Україні є критичними і потребують рішень ще на вчора…Я впевнений, сьогодні тисячі шахтарів та їх родини… найбільше хвилює тільки одне питання. Як жити далі. На сьогодні це більше 1 млрд гривень (борги по заробітні платі шахтарям, - ред.). Я прошу в найближчі два місяці, березень-квітень, закрити всі борги повністю перед шахтарями. Якщо не будемо це закривати, якщо пропустимо хоча б добу, тоді буде справедливо, якщо весь уряд не буде отримувати заробітну плату ці місяці", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель висловив думку, що діти шахтарів мають шукати себе в іншій сфері діяльності, ніж батьки, адже видобуток вугілля має з часом піти в минуле.

Як повідомляв УНН, у Києві 25 лютого відбудеться Всеукраїнська нарада шахтарів, на яку пообіцяв приїхати Президент Володимир Зеленський.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Помер колишній президент Єгипту Хосні Мубарак

     • 19944 переглядiв

    На Закарпатті у місцевого жителя запідозрили коронавірус

     • 18346 переглядiв