zelenskiy-zaproponuvav-shvetsiyi-vzyati-uchast-u-stvorenni-merezhi-smittyepererobnikh-zavodiv-v-ukrayini

Зеленський запропонував Швеції взяти участь у створенні мережі сміттєпереробних заводів в Україні

 • 22564 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Під час зустрічі з Прем’єр-міністром Швеції Стефаном Льовеном Президент України Володимир Зеленський подякував йому за участь в інавгураційному саміті Кримської платформи та стійку підтримку суверенітету й територіальної цілісності нашої країни. Про це інформують УНН в ОП.

Деталі

Глава держави обговорив з Прем'єр-міністром Швеції подальшу взаємодію з питань порядку денного відносин України з ЄС та перспективи співпраці у межах партнерства НАТО з розширеними можливостями.

Президент України поінформував співрозмовника про ситуацію на Донбасі, крім того, Володимир Зеленський під час обговорення можливостей наповнення двосторонніх відносин конкретними проектами запропонував шведській стороні взяти участь у створенні мережі сміттєпереробних заводів в Україні.

Стефан Льовен запросив Володимира Зеленського відвідати Швецію.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з Президентом Європейської ради Шарлем Мішелем, який перебуває з візитом у нашій державі для участі в інавгураційному саміті Кримської платформи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримська платформа за 3 хвилини: Зеленський підбив підсумки

Цитата

“Сподіваюся, ми нарешті зможемо підписати довгоочікувану Угоду про Спільний авіаційний простір та розпочати її застосування. Очікуємо також на місію експертів ЄС у межах другої фази оцінки українських установ зі стандартизації та метрології для просування в напрямку укладення угоди про так званий промисловий безвіз”, — відзначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо

За підсумками установчого саміту “Кримської платформи”, усі делегати приєднались до спільної Декларації. Її тепер будуть опрацьовувати по пунктах.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Обрання запобіжного заходу Януковичу суд переніс на 16 вересня

     • 13592 переглядiв

    З Афганістану евакуювали 98 людей, з яких 41 українець

     • 20064 переглядiв