zelenskiy-zavtra-u-kiyevi-priymatime-prezidenta-moldovi-sandu

Зеленський завтра у Києві прийматиме президента Молдови Санду

 • 17220 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Президент України Володимир Зеленський завтра, 12 січня, в Києві проведе зустріч із президенткою Молдови Майєю Санду, під час якої мають бути укладені низка документів. Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента, інформує УНН.

“12 січня Президент України Володимир Зеленський у Києві проведе переговори з президентом Республіки Молдова Майєю Санду, яка перебуватиме в Україні з офіційним візитом. За результатами перемовин глави держав підпишуть низку двосторонніх документів”, - йдеться в повідомленні.

В УДО попередили, що "12 січня у зв’язку з офіційним візитом в Україну президента Республіки Молдова Майі Санду можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху в Києві". Так, у столиці можливі незначні обмеження дорожнього руху на окремих ділянках центральної частини міста.

Нагадаємо, 10 грудня стало відомо, що обрана президентка Молдови Майя Санду зазначила, що візит до України буде її першою закордонною поїздкою на посаді президента.

Також днями новообрана президентка Молдови Майя Санду заявила, що сподівається на встановлення "добрих відносин" між Республікою і Росією.

Українські Національні Новини

Політика