zelenskiy-zavtra-zaslukhaye-dopovid-pro-rozsliduvannya-vbivstva-sheremeta

Зеленський завтра заслухає доповідь про розслідування вбивства Шеремета

 • 18891 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Завтра Президент України Володимир Зеленський заслухає доповідь представників правоохоронних органів про хід розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, передає УНН із посиланням на повідомлення Офісу Президента України у Facebook, передає УНН.

"У вівторок, 23 липня, о 14:00 Президент України Володимир Зеленський заслухає доповідь представників правоохоронних органів про хід розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета", - йдеться у повідомленні.

Місце проведення: Офіс Президента України (вул. Банкова, 11).

Раніше Президент України Володимир Зеленський заявив, що чекає від правоохоронних органів 23 липня доповіді щодо процесу розслідування вбивства Павла Шеремета.

Президент закликав зібратися Генерального прокурора, міністра внутрішніх справ, голову Національної поліції та голову СБУ й доповісти про хід розслідування.

Проте, як стало відомо 22 липня, Луценко пішов у відпустку.

Нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка у Києві. Внаслідок вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

За два роки у справі вбивства журналіста Павла Шеремета було проведено понад 20 експертиз і опитано десятки людей, про підозру нікому не повідомлялося.

Українські Національні Новини

Політика