zelenskiy-zayaviv-pro-bazhannya-perestati-prositi-po-dopomogu-yes

Зеленський заявив про бажання перестати просити про допомогу ЄС

 • 15415 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Мета нової української влади – вийти з парадигми "запитувачі допомоги" у міжнародних партнерів і на рівних, спільно з ними втілювати у життя великі інвестиційні проекти. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час відкриття офісу проектів Європейського Союзу в Маріуполі в рамках інвестиційного форуму, передає кореспондент УНН.

"Підтримка ЄС за обсягами вже сягнула 15 млрд євро, і за це ми дуже вдячні. Водночас наша мета – вийти з парадигми "запитувачі допомоги" і нарешті почати на рівних, спільно з міжнародними партнерами втілювати у життя великі інвестиційні проекти. Багато з цих інвестиційних проектів тут презентувались і будуть презентуватись під час першого інвестиційного форуму, тому я всіх запрошую до співпраці", - сказав Президент.

Він висловив впевненість у тому, що Україна може бути привабливою для інвестицій.

"І вона, завдяки інвестиційному зростанню і системним змінам та важливим реформам, у недалекому майбутньому приєднається до європейської родини", - додав Глава держави.

Як повідомляв УНН, Зеленський на відкритті Інвестиційного форуму у Маріуполі висловив впевненість у тому, що Україна стоїть на порозі економічного прориву.

Українські Національні Новини

Політика