zelenskiy-zayaviv-scho-gotoviy-govoriti-z-putinim-bez-yogo-poserednikiv

Зеленський заявив, що готовий говорити з путіним без його посередників

 • 141088 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий особисто говорити з російським диктатором володимиром путіним, але без його посередників та на умовах діалогу, а не ультиматумів. Про це він сказав в інтерв’ю італійському каналу Rai 1, передає УНН.

Цитата

"Що стосується переговорів з рф, питання ускладнюється щоденно, я так вважаю, тому що щоденно окуповуються ті чи інші невеличкі містечка, де живуть або жили, бо багато людей покинули свої домівки і багато людей було вбито. Саме через це ускладнюється момент щодо можливості перемовин", - розповів Зеленський.

Деталі

За його словами, українське суспільство всі 8 років хотіло говорити з росією.

"Зараз суспільство налаштоване непозитивно до цього. Тим не менше, я, як президент, готовий говорити з путіним, але тільки з ним, без його посередників й на умовах діалогу, а не на умовах ультиматумів", - сказав Зеленський.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ще не всі дипломатичні мости з росією зруйновані.

Також Зеленський повідомляв, що можливе знищення російськими окупантами українських військових і цивільних, які наразі залишаються на території заводу "Азовсталь" у Маріуполі, може поставити крапку на будь-яких дипломатичних перемовинах з російською стороною.

Президент також зазначив, що продовжувати переговори з росією треба задля припинення війни.

Українські Національні Новини

Політика