zelenskiy-zayaviv-scho-ofitsiyno-niyakogo-dokumenta-vid-kitayu-schodo-mirnogo-planu-ne-bachiv

Зеленський заявив, що офіційно ніякого документа від Китаю щодо мирного плану не бачив

 • 361208 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що не бачив офіційно ніякого документа щодо «мирного плану» Китаю. Україна розраховує на підтримку української формули миру. Про це повідомив Зеленський під час спільного брифінгу з Мелоні, передає УНН.

Цитата

«Міністр закордонних справ мені сказав, що відбулось неформальне спілкування, діалог з колегою ІЗ Китаю і дійсно сказав, що у них є ідея відповідного документу чи резолюції. Мені здається, що наш документ й наша «формула миру», яку ми запропонували і яку підтримала велика кількість держав вже і ми чекаємо, що підтримають наші ініціативи й 23 числа, коли буде засідання ООН. Мені важливо, щоб була одна позиція, але тим не менше офіційно документу ніякого я не бачив», - розповів Зеленський.

Він зазначив, що Україна зацікавлена, щоб всі держави були залучені до того, щоб закінчилася ця війна, і щоб була підтримана українська формула миру.

Доповнення

Франція та Китай домовилися працювати на мир в Україні. Головний радник лідера Китаю Сі Цзіньпіна Ван I заявив про підготовку мирного плану для врегулювання конфлікту.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Маріуполі лунають вибухи

     • 520649 переглядiв

    Робимо все, щоб стримати ворожі атаки – Зеленський

     • 353906 переглядiв

    У Севастополі погіршилась криміногенна ситуація - Генштаб

     • 442612 переглядiв

    Потужний циклон Freddy вдарив по Мадагаскару, є перша жертва

     • 425512 переглядiв