zelenskiy-zayaviv-scho-tse-vin-zaproponuvav-vidpravitisya-skaletskiy-u-novi-sanzhari

Зеленський заявив, що це він запропонував відправитися Скалецькій у Нові Санжари

 • 14660 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що це він запропонував колишньому міністру охорони здоров’я України Зоряні Скалецькій відправитися на обсервацію до Нових Санжар разом із евакуйованими з Уханю українцями. Про це він повідомив у інтерв’ю британському виданню The Guardian, передає УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

Відповідаючи на питання, чи ви відправили міністра, чи вона сама хотіла (у Нові Санжари - ред.), Зеленський зазначив:

"Я їй сказав, що це була б гарна ідея. Вона сама вирішувала, але я запропонував".

Раніше повідомлялося, що Скалецька вирішила приєднатися до евакуйованих українців в обсервації в Нових Санжарах.

Нагадаємо, 20 лютого літак із евакуйованими українцями з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань приземлився у Харкові. Так, спецрейсом з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань до України прибули загалом 94 особи, з яких 22 особи — члени екіпажу і супроводжуючого медичного персоналу, а також 72 пасажири. Серед пасажирів, яких направили на обсервацію, 45 громадян України та 27 іноземців (громадяни Аргентини, Еквадору, Домініканської Республіки, Сальвадору, Коста-Ріки, Чорногорії, Панами та Ізраїлю).

Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправили на територію медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари” у Полтавської області. Це спричинило спротив місцевих жителів, сталися сутички.

Додамо, у четвер, 5 березня, о 12:00 закінчився термін обсервації у медцентрі “Нові Санжари” людей, яких було евакуйовано з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Львові чоловік зарізав матір з донькою

     • 14532 переглядiв

    Зеленський привітав українок із Міжнародним жіночим днем

     • 14561 переглядiв

    На Київщині хуліган побив поліцейського

     • 14948 переглядiв