zelenskiy-zbere-komisiyu-schob-pereviriti-yak-dolayut-naslidki-poveney-na-prikarpatti

Зеленський збере комісію, щоб перевірити як долають наслідки повеней на Прикарпатті

 • 24824 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський ініціює створення державної комісії, яка перевірить виконання робіт з подолання наслідків літніх повеней в Івано-Франківській області та витрати коштів, що були виділені на ці заходи. Про це він сказав під час спілкування з представниками ЗМІ в межах робочої поїздки на Івано-Франківщину, передає УНН з посиланням на пресслужбу Глави держави.

“До цього була комісія, її організовував Чернишов (міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. — Ред.). Ми зараз сформуємо ще одну комісію, яка перевірить усі потреби, всі помилки. Одна справа, що держава виділяє гроші — а треба перевіряти, куди ці гроші пішли”, — сказав Президент.

За його словами, в області треба реалізувати комплекс заходів із запобігання негативним наслідкам повеней.

“Повені можуть бути і в майбутньому, нам треба дуже швидко повністю підготуватися до цього ризику”, — наголосив Глава держави.

Він також наголосив на необхідності фундаментальної реформи на місцях для покращення якості життя у селах. За його словами, є ОТГ, де розбиті дороги, застарілі лікарні тощо.

Нагадаємо, Президент України сьогодні прибув з робочою поїздкою до Івано-Франківської області, де планував відвідати будівництво інфраструктурних об’єктів та провести ряд зустрічей.

Українські Національні Новини

Політика