zelenskiy-zdiysniv-kadrovi-perestanovki-v-sbu

Зеленський здійснив кадрові перестановки в СБУ

 • 11194 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський змінив начальника Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України, а також звільнив начальників Управління СБУ в двох областях. Про це йдеться у відповідних указах Президента, оприлюднених 21 листопада на сайті Глави держави, передає УНН.

Так, указом №856/2019 Зеленський звільнив Сергія Андрущенка з посади начальника Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України, а указом №859/2019 призначив його заступником Голови СБУ.

На вільне місце начальника Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України Президент призначив Анатолія Дублика, йдеться в указі №860/2019.

Крім того, Глава держави підписав указ №858/2019 про звільнення Юрія Гончарова з посади начальника Управління Служби безпеки України в Чернігівській області та указ №857/2019 про звільнення Олександра Бондарука з посади начальника Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Начальником Управління Служби безпеки України у Львівській області Президент призначив Юрія Гончарова, йдеться в указі №861/2019.

Нагадаємо, 23 липня Зеленський призначив начальника Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України.

Українські Національні Новини

Політика