zelenskiy-zminiv-golovu-natsionalnoyi-sluzhbi-poserednitstva-i-primirennya

Зеленський призначив нового голову Національної служби посередництва і примирення

 • 142960 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський призначив кандидата юридичних наук, доцента Навчально-наукового інституту права КНУ ім. Тараса Шевченка Дмитра Кухнюка новим головою Національної служби посередництва і примирення. Про це повідомляє УНН із посиланням на указ глави держави №649/2022.

До Кухнюка цю посаду обіймав Олександр Окіс.

Цитата

"Призначити Кухнюка Дмитра Володимировича на посаду голови Національної служби посередництва і примирення", – ідеться в указі.

Деталі

Як зазначили на сайті президента, цю службу Зеленський створив, щоб сприяти взаємодії сторін під час врегулювання трудових конфліктів.

"В умовах воєнного стану надзвичайно важливим є зближення позицій роботодавців, профспілок і влади. Це необхідно для ухвалення узгоджених рішень з питань формування та реалізації державної соціальної та економічної політики, врегулювання трудових, соціальних, економічних відносин, забезпечення підвищення рівня та якості життя громадян",  – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо

12 вересня президент України Володимир Зеленський змінив представника президента у Конституційному Суді України. Ним став Сергій Дембовський. Федора Веніславського глава держави призначив своїм представником у Верховній Раді.

Українські Національні Новини

Політика