zelenskiy-zminiv-nachalnika-tsentru-spetsoperatsiy-po-borotbi-z-terorizmom

Зеленський змінив начальника центру спецоперацій по боротьбі з тероризмом

 • 22891 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський звільнив Олександра Устименка з посади начальника Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів Служби безпеки України і призначив на його місце Сергія Дусика. Відповідні укази №187/2020 і №188/2020 від 19 травня опублікований на сайті ОП, передає УНН.

"Звільнити Устименка Олександра Володимировича з посади начальника Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів Служби безпеки України", - йдеться в указі.

У той самий час, іншим указом №188/2020, президент призначив на цю ж посаду Сергія Дусика.

"Призначити Дусика Сергія Вікторовича начальником Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів Служби безпеки України", - йдеться у другому указі.

Додамо, що Устименко був призначений на посаду начальника Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів Служби безпеки України у березні 2015 року.

Раніше в УНН повідомлялося, що Баканов представив нового керівника ГУ СБУ у Києві та Київській області.

Українські Національні Новини

Політика