zelenskiy-zustrivsya-iz-volkerom-u-toronto

Зеленський зустрівся із Волкером у Торонто

 • 9073 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі спеціальним представником Держдепартаменту США по Україні Куртом Волкером під час візиту до Канади. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу глави держави.

Зеленський подякував Волкеру за все, що особисто він і адміністрація президента США Дональда Трампа роблять для допомоги Україні. Також український президент наголосив, що Україна повністю підтримує політико-дипломатичний шлях досягнення миру на Донбасі.

"Свідченням цього є "перезапуск" роботи українських представників у Тристоронній контактній групі, кроки у напрямку активізації Нормандського формату та розведення сил і засобів у Станиці Луганській", - зазначили у прес-службі.

Водночас Зеленський додав, що Росія не демонструє доброї волі для врегулювання конфлікту.

"Зокрема, РФ не підтримала запропоноване Україною "Хлібне" перемир’я, тривають обстріли, у тому числі й автомобілів медичної допомоги, на тимчасово окупованій території Донбасу обмежується діяльність СММ ОБСЄ", - підкреслив президент.

Нагадаємо, США і Польща докладають спільних зусиль для підтримки реформ в Україні, а також "динамічного розвитку" України. Про це повідомив на своїй сторінці у Twitter спеціальний представник США з питань України Курт Волкер.

Українські Національні Новини

Політика