zelenskiy-zustrivsya-z-volkerom

Зеленський зустрівся з Волкером

 • 11211 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером та постійним представником США при Євросоюзі Гордоном Сондландом. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу Глави держави.

"Глава держави подякував американській стороні за послідовну підтримку України та зусилля США, спрямовані на досягнення мирного врегулювання конфлікту на Донбасі", - йдеться в повідомленні.

Зеленський обговорив із представниками адміністрації США поточну ситуацію в зоні проведення операції Об’єднаних сил, зокрема процес розведення сил і засобів навколо Станиці Луганської.

Також у ході зустрічі було відзначено необхідність здійснення окупаційною владою раніше узгоджених сторонами взаємних кроків, які дозволять успішно завершити процес розведення сил і покращити гуманітарну ситуацію на лінії розмежування.

Сторони висловили сподівання, що запроваджений 21 липня режим припинення вогню буде всеохоплюючим та сталим, і будь-які збройні провокації з боку окупованих територій будуть остаточно припинені.

Нагадаємо, 25 липня спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер прибув до Києва.

Волкер під час візиту до Києва вже зустрівся з міністром закордонних справ Павлом Клімкіним.

Українські Національні Новини

Політика