zelenskiy-zvernuvsya-do-prezidenta-frantsiyi-za-makrofinansovoyu-pidtrimkoyu

Зеленський звернувся до президента Франції за макрофінансовою підтримкою

 • 146708 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський звернувся до президента Франції Еммануеля Макрона про макрофінансову допомогу. Про це повідомляє УНН з посиланням на Twitter-акаунт Глави держави.

Деталі

"У продовження діалогу з Еммануелем Макроном. Подякував за ухвалене рішення щодо надання Україні індивідуальних оборонних засобів і систем розмінування. Звернувся до Франції як до країни, що головує в Раді ЄС, по макрофінансову підтримку. Ціную Францію за те, що залишається з Україною в такі складні часи" - йдеться у повідомлені.

Перед розмовою з Макроном, Володимир Зеленський провів телефонну розмову з міністром Нідерландів.

"Провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Нідерландів. Головні теми – безпека України та Європи, додаткові санкції проти РФ, спільна боротьба з кібератаками. Будуємо коаліцію разом з партнерами. Вдячний Нідерландам за конкретну оборонну допомогу, надану Україні!" - повідомив у своєму Twitter-акаунті Володимир Зеленський.

Нагадаємо

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган провів у середу телефонну розмову з російським колегою Володимиром Путіним. Під час розмови Ердоган заявив, що Туреччина не визнає кроків, спрямованих проти територіальної цілісності України.

Українські Національні Новини

Політика