zelenskogo-prosyat-pereymenuvati-vulitsi-pushkina-na-vulitsi-stivena-kinga

Зеленського просять перейменувати вулиці Пушкіна на вулиці Стівена Кінга

 • 155034 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Петиція із закликом перейменувати вулиці, що носять ім'я поета країни-агресорки Александра Пушкіна, на честь американського письменника Стівена кінга, з'явилась на сайті Президента України, пише УНН.

Цитата

«У зв'язку з російською агресією на території України, повномасштабною війною росії проти України, вважаємо важливим перейменувати вулиці, що носять імена класиків російської літератури. Пропоную перейменувати вулиці Пушкіна в українських містах на вулиці Стівена Кінга — сучасного письменника світового значення, що підтримав Україну в її боротьбі проти навали загарбника», - йдеться у тексті петиції.

Деталі

Петиція №22/140602-еп була оприлюднена 19 травня та має 1730 голосів із 25000 необхідних для розгляду Президентом Володимиром Зеленським.

Додамо

Американський письменник Стівен Кінг неодноразово висловлював підтримку Україні у війні з російською федерацією.

Нещодавно, розмірковуючи про російського диктатора, він заявив, що путін думав, що Україна "болонка", а він – "росомаха".

Після вторгнення рф в Україну Кінг повідомив, що не продовжуватиме договори з російськими видавництвами на видання його книжок.

Українські Національні Новини

Суспільство