zelenskyi-zaprosyv-indoneziiu-na-samit-myru-ta-obhovoryv-dvostoronni-vidnosyny-z-novoobranym-prezydentom

Зеленський запросив Індонезію на саміт миру та обговорив двосторонні відносини з новообраним президентом

 • 83304 переглядiв

Президент Зеленський привітав Прабово Субіанто з обранням на посаду президента Індонезії, запросив Індонезію взяти участь у майбутньому мирному саміті та висловив сподівання на продовження плідних двосторонніх відносин.

Президент України Володимир Зеленський привітав Прабово Субіанто з обранням на посаду президента Індонезії, запросив Індонезію взяти участь у майбутньому саміті миру, який готує Україна, та висловив сподівання на продовження взаємовигідних двосторонніх відносин. Про це Глава держави повідомив у понеділок, пише УНН.

Деталі

"Провів телефонну розмову з обраним Президентом Індонезії Прабово Субіанто. Привітав із перемогою на виборах і висловив надію на продовження взаємовигідних двосторонніх відносин", - написав Зеленський у соцмережах.

Глава держави зауважив, що у 2022 році я представив Формулу миру – реальний шлях до справедливого миру – саме в Індонезії.

Тепер ми готуємо інавгураційний саміт миру, і участь Індонезії в ньому для нас принципово важлива. Запросив приєднатися до участі в саміті та реалізації пунктів щодо продовольчої та ядерної безпеки, а також щодо обміну полоненими

- повідомив Зеленський.

Єрмак зустрівся з послом Індії в Україні: говорили про саміт миру14.03.24, 21:05 • [views_0]