zelenskyi-zaprosyv-partneriv-z-trymoria-vziaty-uchast-u-samiti-myru

Зеленський запросив партнерів з Тримор’я взяти участь у Саміті миру

 • 22489 переглядiв

Президент Зеленський запросив партнерів з ініціативи Тримор'я взяти участь у першому інавгураційному Глобальному саміті миру у Швейцарії та об'єднати зусилля для залучення інших лідерів до саміту, спрямованого на об'єднання світової більшості заради справедливого миру.

Президент Володимир Зеленський запросив партнерів з Тримор’я взяти участь у першому інавгураційному Глобальному саміті миру у Швейцарії. Про це він повідомив під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Сьогодні я запросив партнерів з Тримор’я не лише взяти участь в першому інавгураційному Глобальному саміті миру, але й приєднатися до залучення на цей саміт інших лідерів. Важливо, щоб світова більшість реально своїми діями об'єдналася заради справедливого миру. Так само, як всі об'єднані щодо цього в риториці.

 - сказав Зеленський.

Доповнення

The Guardian із посиланням на Федеральну раду країни повідомило, що Швейцарія проведе дводенну мирну конференцію високого рівня щодо України 15 та 16 червня.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак додав, що на Глобальний саміт миру, який повинен пройти у Швейцарії на рівні лідерів, запросять понад 160 країни.

Володимир Зеленський нещодавно заявляв, що Україна розраховує на присутність приблизно 100 країн на першому інавгураційному Саміті миру у Швейцарії.  i

Популярні

Новини по темі