zemletrus-u-turechchini-posolstvo-ukrayini-pereviryaye-chi-ye-ukrayintsi-sered-postrazhdalikh

Землетрус у Туреччині: посольство України перевіряє, чи є українці серед постраждалих

 • 977995 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Посольство України в Туреччині взаємодіє із турецькою владою, перевіряє наявність українських громадян серед постраждалих внаслідок потужного землетрусу, який стався 6 лютого вранці, повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у Facebook, передає УНН.

Цитата

“Зранку на південному сході Туреччини в Газіантепі та Кахраманмараші стався потужний землетрус магнітудою 7,4 балів. Постраждала низка сусідніх міст, загинули та отримали поранення сотні людей, зруйновано сотні будинків. Посольство України в Туреччині взаємодіє із турецькою владою, перевіряє наявність українських громадян серед постраждалих”, – йдеться в повідомленні.

Деталі

Для допомоги українцям в Туреччині на базі посольства відкрито дві «гарячі лінії»: +90 539 550 98 98 та +90 312 442 15 93. Родичі в Україні можуть також звертатися на «гарячу лінію» МЗС: +380 44 238 15 88.

Доповнення

Потужний землетрус, який стався вранці в понеділок на півдні Туреччини та на півночі Сирії, забрав життя щонайменше 360 людей та спровокував серйозні руйнування.

Українські Національні Новини

Суспільство