zemletrus-u-turechchini-ye-24-zvernennya-pro-vidsutnist-zvyazku-z-ukrayintsyami

Землетрус у Туреччині: є 24 звернення про відсутність зв’язку з українцями

 • 952939 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Наразі є 24 звернення про відсутність зв’язку із громадянами України, які проживають в зоні стихійного лиха у Туреччині. Інформація про наявність українців серед жертв землетрусу наразі не надходила. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у Facebook, передає УНН.

Деталі

«Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба взяв під особистий контроль питання надання допомоги українцям на тлі землетрусу в Туреччині. В посольстві України створено оперативний штаб. Залучені також можливості генерального консульства в Стамбулі та консульства в Анталії», - написав Ніколенко.

За його словами, дипломати взаємодіють із турецькими рятувальними службами. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

Цитата

«Наразі маємо 24 звернення про відсутність зв’язку із громадянами України, які проживають в зоні стихійного лиха. Вся інформація оперативно передана турецькій стороні. Місця знаходження наших громадян з’ясовуються. Після отримання оновленої інформації дипломати негайно інформуватимуть рідних. Інформація про наявність українців серед жертв землетрусу наразі не надходила», - повідомив Ніколенко.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що посольство України в Туреччині взаємодіє із турецькою владою, перевіряє наявність українських громадян серед постраждалих внаслідок потужного землетрусу, який стався 6 лютого вранці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП