zemletrus-v-indoneziyi-kilkist-zagiblikh-prodovzhuye-zrostati-1

Землетрус в Індонезії: кількість загиблих продовжує зростати

 • 8538 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Кількість загиблих від землетрусу та цунамі в Індонезії перевищила 1760. За новими даними, безвісти зникли близько п'яти тисяч осіб. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW. 

Кількість зниклих безвісти значно більша, ніж раніше повідомляла влада, оскільки наслідки землетрусу виявились гіршими, ніж оцінювалося раніше.

Точна кількість зниклих досі невідома, чиновники продовжують збирати інформацію. За словами представника агентства з НС, найбільше людей зникли у районах Балароа та Петобо, які дуже сильно постраждали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість жертв землетрусу в Індонезії перевищила 1600 осіб, в місцевому аеропорту паніка

У місті Палу, яке дуже сильно постраждало від стихійного лиха, та в інших містах з-під завалів продовжують витягати тіла загиблих. Шансів знайти живих вже майже не залишилось.

"Це десятий день. Було б дивом знайти когось живим", - заявив керівник пошуково-рятувального агентства Індонезії Мухаммад Сіуагі. У наступний четвер, 11 жовтня, у країні припинять пошукові операції, заявило агентство з надзвичайних ситуацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Індонезії затримали 92 особи за мародерства

Нагадаємо, в Індонезії 28 вересня відбулися два потужні землетруси. Пізніше стало відомо, що після землетрусу на острові Сулавесі в Індонезії зафіксували 170 повторних підземних поштовхів (афтершоків).

У МЗС України повідомили, що станом на 10:00 2 жовтня українців немає серед загиблих і постраждалих в Індонезії.

Українські Національні Новини

Новини Світу