zerkal-rozpovila-pro-ochikuvannya-vid-maybutnoyi-zustrichi-putina-i-trampa

У МЗС розповіли про очікування від майбутньої зустрічі Путіна і Трампа

 • 11088 переглядiв

КИЕВ. 2 липня. УНН. Заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль вважає, що в ході майбутньої зустрічі лідерів США і РФ Дональда Трампа та Володимира Путіна буде підніматись тема "бранців Кремля". Про це Зеркаль сказала 2 липня у Києві, відповідаючи на питання журналістів, передає кореспондент УНН.

"Звичайно на цій зустрічі (Путіна і Трампа - ред.) буде йти мова про політв’язнів - це одне з питань, які ми завжди ставимо першим, бо це питання гуманітарне і це дуже важливе для нас питання. Навіть зараз, під час візиту пана Болтона в Москву це питання також було обговорене і про це також йшлось в ході його візиту в Москву", - сказала вона.

Коментуючи "непередбачуваність" Трампа та його нещодавні заклики приєднати Росію до G7, Зеркаль зазначила, що від нього можна очікувати і "непередбачуваних, але позитивних кроків".

Як повідомляв УНН, радник з національної безпеки посол Джон Болтон заявив, що на зустрічі президентів США Дональда Трампа і Росії Володимира Путіна, американський лідер буде намагатися домогтися компромісу по Сирії та витіснення іранської армії з регіону.

Українські Національні Новини

Політика