zhanu-belenyuk-proponuvali-kupiti-futbolku-iz-zobrazhennyam-yogo-oblichchya-ta-kartoyu-ukrayini-bez-krimu

Жану Беленюку пропонували купити футболку із зображенням його обличчя та картою України без Криму

 • 20512 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Народному депутату від "Слуги народу" і сопртсмену Жану Беленюку хотіли продати футболку з його зображенням і картою України без Криму. Виходячи з опублікованих скріншотів на сторінці нардепа, передбачається, що повідомлення надійшло від російського магазина. Свою реакцію нардеп опублікував на сторінці в Facebook, передає УНН.

Цитата:

"Що ви знаєте про нахабсто?! Мало того, що хлопці без мого дозволу торгують моїм обличчям, при цьому знаючи, що Я - Українець, карту моєї країни вони надрукували без УКРАЇНСЬКОГО Криму, так ще вони мені пропонують КУПИТИ цю футболку. Увага, зі знижкою... no comments...", - написав Беленюк.

Деталі

До своєї публікації нардеп прикріпив скріншоти повідомлень від магазину, в якому йому запропонували купити футболку зі знижкою - замість 1600 рублів (близько 590 грн) за 1000 (близько 370 грн), щоб Беленюк подарував футболки "близьким, спонсору або тренеру".

Підписники Беленюка в коментарях порадили звернутися в поліцію, а також замовити футболку і зустрітися з продавцями особисто.

Доповнення

Жан Беленюк увійшов до складу збірної України на Олімпійські ігри, і буде виступати в секції "греко-римська боротьба".

Олімпійські ігри в Токіо починаються 23 липня.

Очікується, що місцеві глядачі на змагання будуть допущені з певними застереженнями: кількість глядачів на стадіонах буде обмежено, вони будуть зобов'язані носити маски. Скандувати і голосно кричати на трибунах буде заборонено.

У той же час влада допускає відмову від допуску глядачів в разі чергового погіршення епідеміологічної ситуації в країні.

Українські Національні Новини

Політика