zhebrivskiy-poyasniv-prichini-svoyeyi-vidstavki

Жебрівський пояснив причини своєї відставки

 • 17444 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Колишній голова Донецької ОДА Павло Жебрівський пояснив причини своєї відставки. За його словами, це симбіоз підводних і надводних течій. Про це Павло Жебрівський заявив на прес-конференції, передає УНН.

"Це було моє особисте рішення. Воно узгоджене з Президентом. Це симбіоз підводних і надводних течій", - повідомив Жебрівський.

Також Жебрівський повідомив, що сьогодні ввечері, о 20:30, у нього має відбутися зустріч з Президентом України Петром Порошенком, де йому буде запропонована нова посада. Яка саме посада, колишній очільник Донеччини не уточнив.

Крім того, Жебрівський запропонував Порошенку дві кандидатури на посаду наступного голови Донецької ОДА, їхні прізвища він також не уточнив.

Раніше, Президент України Петро Порошенко звільнив Павла Жебрівського з посади голови Донецької обласної державної адміністрації, попередньо відзначивши його орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня.

Нагадаємо, 13 червня Кабмін схвалив відставку Жебрівського.

Раніше Жебрівський повідомив, що попросив у Президента про відставку як голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації після трьох років на цій посаді.

Українські Національні Новини

Політика