zhertv-dtp-v-ukrayini-pomenshalo-na-17

Жертв ДТП в Україні поменшало на 17%

 • 24627 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Кількість загиблих у дорожньо-транспортних пригодах в Україні за період з початку цього року зменшилася на 17% у порівнянні з торішніми цифрами. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков сьогодні, 11 травня, під час Всеукраїнського форуму "Україна 30", передає УНН.

Цитата:

“Вже цього року кількість ДТП із загиблими та травмованими зменшилася майже на 12%, кількість загиблих — на 17%, а травмованих — майже на 15%”, — зазначив міністр внутрішніх справ, якого цитує пресслужба МВС.

Деталі

За словами Авакова, за пів року роботи системи фотовідеофіксації порушень ПДР на 48 ділянках автодоріг Києва, Київської та Львівської областей, де встановлені камери, кількість ДТП із постраждалими знизилася втричі. "Завдання на поточний рік — встановлення ще понад двохсот таких комплексів по країні", - зазначив міністр.

Також голова МВС заявив про розробку проекту Стратегії громадської безпеки та цивільного захисту України. 

Доповнення

Проект фотовідеофіксації порушень ПДР запроваджено в Києві, Київській, Львівській та Миколаївській областях.

Раніше патрульна поліція оприлюднила статистику, згідно з якою у січні-березні в Україні сталося 42 689 тис. ДТП, що на 18% більше, ніж за аналогічний період торік. З них 4457 ДТП – з травмованими (-16,3%), у яких загинуло 610 людей (-18,4%) та 5439 людей отримали травми (-18,7%).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП