zhertva-novachka-khoche-zustritisya-z-putinim

Жертва "Новачка" хоче зустрітися з Путіним

 • 10181 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Британець Чарльз Роулі, потерпілий, імовірно, від отруєння нервово-паралітичним речовиною "Новачок", хотів би поговорити з російським президентом Володимиром Путіним. Про це повідомляє УНН з посиланням на Euronews.

Згідно з інформацією видання, таке побажання потерпілий висловив після зустрічі з послом Росії в Великобританії Олександром Яковенком. 45-річний Чарльз Роулі спеціально прибув в Лондон разом з братом, прагнучи з'ясувати, що з ним сталося минулого літа в Еймсбері.

"Вони намагаються розібратися. У мене таке відчуття, що у них з'явилося багато питань. Особливо, після того, як я озвучив питання, які ми, задавали МЗС протягом року, і ні на один з яких не було отримано відповіді. Для постраждалих це, звичайно, було одкровенням", - повідомив Олександр Яковенко.

Відомо, що Роулі, а також його супутниця були тоді госпіталізовані в критичному стані. За версією британської сторони, обидва постраждали від тої ж речовини, що і екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль з дочкою за кілька місяців до того в місті Солсбері. Британська влада звинуватила в причетності до цих інцидентів Москву, яка категорично відкинула всі ці звинувачення.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що, 1 березня, місто Солсбері було офіційно оголошено очищеним від нервово-паралітичної речовини "Новачок", якою отруїли колишнього полковника ГРУ і британського агента Сергія Скрипаля та його доньку Юлію.

Українські Національні Новини

Новини Світу