zhertvami-raketnogo-obstril-zaporizhzhya-stali-18-osib-1

Жертвами ракетного обстріл Запоріжжя стали 18 осіб

 • 100634 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Кількість жертв ракетного обстрілі Запоріжжя, під час якого руйнувань зазнали житлові будинки, зросла до 18 осіб. Про це повідомив глава Запорізької ОВА Олександр Старух в ефірі телемарафону, передає УНН.

Цитата

«Розбір завалів на центральному проспекті міста майже завершено. Кількість загиблих збільшилась, до 18 осіб. Завдяки тому, що наші люди об’єдналися та оперативно розбирали завали вдалося врятувати 21 людину», - сказав Старух.

Він також повідомив, що один з населених пунктів Комишуваської громади був обстріляний касетними боєприпасами.

Цитата

«Попри те, що наше ППО збило більшість з ракет, одна з них розкидала вибухонебезпечні предмети по всьому селу. Проводиться розмінування, але постраждало 5 осіб, серед яких дитина якій трохи більше року, одна людина загинула. Не додавайте роботи лікарям, не перевіряйте наслідки ударів, не намагайтеся самостійно розмінувати території, дотримуйтесь правил повітряної тривоги та протимінної безпеки», - наголосив голова ОВА.

Додамо

Запоріжжя вже кілька днів поспіль зазнає запеклих ракетних ударів ворога. Станом на 8 жовтня рятувальники працюють над розбором завалів житлових будинків, які зруйновані обстрілами.

Українські Національні Новини

Війна