zhertvami-tropichnogo-shtormu-laura-na-karibakh-stali-schonaymenshe-13-lyudey

Жертвами тропічного шторму "Лаура" на Карибах стали щонайменше 13 людей

 • 14163 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Тропічний шторм "Лаура" вбив щонайменше 9 людей на Гаїті та 4 у Домініканській Республіці, що омиваються Карибським морем. Про це повідомляє УНН із посиланням на The Weather Channel.

“Тропічний шторм Лаура позбавив електроенергії понад 1 мільйон користувачів. Щонайменше дев'ять людей загинули на Гаїті. В бурі загинули четверо людей у Домініканській Республіці. В результаті шторму сталося кілька зсувів, які відрізали окремі міста”, - повідомили в ЗМІ.

Повідомляється, що протягом вихідних від шторму постраждали Гаїті, Домініканська Республіка та Пуерто-Рико, в яких був сильний вітер та повені. Вранці у понеділок шторм рухався вздовж узбережжя Куби і переріс в ураган.

“Управління цивільної оборони Гаїті повідомило в соцмережах, що серед загиблих дві жінки, два чоловіки та 10-річна дівчинка. Вона загинула, коли на будинок в Анс-а-Пітрі впало дерево”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Домініканській Республіці загинули 44-річна жінка та її 7-річний син з Санта-Домінго. Також загинув 22-річний чоловік, на будинок якого впало дерево, а в автокатастрофі загинув поліцейський на мотоциклі.

Нагадаємо, УНН повідомляв, що до узбережжя Америки наближаються два шторми, людей евакуюють.

Українські Національні Новини

Новини Світу