zhinku-v-ivano-frankivsku-oshtrafuvali-za-torgivlyu-pervotsvitami

Жінку в Івано-Франківську оштрафували за торгівлю первоцвітами

 • 18792 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. В Івано-Франківську поліцейський склав протокол на місцеву мешканку за торгівлю первоцвітом у невстановленому місці. Жінка мала більше десятка пучків. Всі рослин для продажу у правопорушниці вилучено. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУНП в Івано-Франківській області.

Сьогодні, 22 лютого, дільничним офіцером поліції у центрі міста Івано-Франківська було виявлено місцеву жительку, яка незаконно продавала занесені до Червоної книги первоцвіти.

Як вподальшому з’ясувалося, квіти правопорушниця зірвала у лісосмугі одного з селищ поблизу міста для подальшого продажу.

Із правопорушницею поліцейський провів роз’яснювальну роботу щодо недопущення знищення рідкісних видів ранньоквітучих рослин, занесених до Червоної книги України та склав адміністративний протоколи за ч. 1 ст. 160 "Торгівля з рук в невстановлених місцях". Санкція статті передбачає накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.

Нагадаємо, у Львові оштрафували продавців первоцвітів.

Українські Національні Новини

Суспільство