zhinocha-sumochka-ta-parfumi-na-poli-boyu-zsu-pokazali-scho-zalishayetsya-pislya-okupantiv

Жіноча сумочка та парфуми на полі бою: ЗСУ показали, що залишається після окупантів

 • 180457 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Після знищення російських окупантів на полі бою валяються жіночі речі, які вони вкрали в українок. Фото у Facebook опублікували бійці 93 ОМБр Холодний Яр, повідомляє УНН.

Деталі

"Ви колись дивилися російські фільми про війну? Про Афганістан, чеченські війни? Про героїчних російських вояк, які попри перевагу противника виконують накази, прикривають груддю товаришів, утримують стратегічно важливі висоти під вогнем?
А чи бачили у таких фільмах на полі бою, наприклад, жіночу сумочку на ланцюжку? Чи рожеву парасольку і пляшечки з парфумами? Ні? А знаєте чому? Бо російський кінематограф бреше", — ідеться у повідомленні.

Як зазначили, у російських військових немає жодної звитяги, честі та відчуття побратимства.

"Це великі зграї мародерів, грабіжників та покидьків. Їм не соромно обнести цивільний будинок, щоб потім привезти своїй коханій чужі вживані речі у подарунок. Тож, на майбутнє радимо реквізиторам російських фільмів запасатися жіночими трусами, прасками, біжутерією і рожевими парасольками, аби їхні "герої" виглядали у кадрі більш реалістично", — додали українські бійці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мародерство як похід у супермаркет: дружина окупанта попросила собі ноутбук і одяг - перехоплення СБУ

Українські Національні Новини

Кримінал та НП