zhinocha-zbirna-ukrayini-posila-tretye-mistse-v-biatlonnomu-kubku-natsiy

Жіноча збірна України посіла третє місце в біатлонному Кубку націй

 • 10104 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. В норвезькому Холменколлені жіночим спринтом відкрився заключний етап Кубку світу з біатлону, повідомляє УНН з посиланням на Федерацію біатлону України.

Серед українських дівчат лише Юлія Джима мала серйозну турнірну мотивацію в цій гонці, намагаючись зберегти своє місце в топ-10 загального заліку. Саме Ю.Джима і стала єдиною представницею "жовто-блакитної" команди в заліковій зоні. Допустивши всього один промах у стійці, на фініші лідер жіночої команди цього сезону показала 13-й результат.

Неподалік від кубкових очок в підсумковому протоколі опинилася Ольга Абрамова, яка з двома колами штрафу фінішувала 42-ю. У гонку переслідування відібрали і Анастасію Меркушину, котра досить несподівано допустила три промахи в "лежці". А ось для Ірини Варвинець і Надії Бєлкіної, що фінішували нижче 60-ї позиції, нинішній сезон офіційно закінчено.

Відзначимо, що тріумфувала на трасі фінка Марі Лаукканен, другим до фінішу дійшла француженка Жюстін Бреза, а замкнула п'єдестал її співвітчизниця Анаїс Бескон.

Зауважимо, що незважаючи на невдалий спринт, в Кубку націй позиції української команди не похитнулися: підсумкова позиція України в командному заліку - третє місце. А перемогу тут зі значним запасом здобула збірна Німеччини, яка випередила француженок майже на 400 очок.

Додамо також, змагальний день продовжиться чоловічим спринтом.

Нагадаємо, сьогодні стартував останній етап сезону Кубка світу з біатлону.

Українські Національні Новини

Спорт