zhinocha-zbirna-ukrayini-probilasya-na-chs-2020-z-khokeyu

Жіноча збірна України пробилася на ЧС-2020 з хокею

 • 9180 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Українська збірна України з жіночого хокею провела зустріч третього туру кваліфікації до чемпіонату світу-2020 Дивізіону ІІВ проти головного супротивника Бельгії, повідомляє УНН з посиланням на Федерацію хокею України.

Цей дуже важливий матч з командою Бельгії на кваліфікаційному турнірі до чемпіонату світу в Дивізіоні ІІВ, який пройшов у столиці Південно-Африканської Республіки Кейптауні, українські дівчата розпочали дуже впевнено. На початку першого періоду наші хокеїстки два рази залишалися у меншості, але не дозволили своїм опоненткам закинути шайбу. У середині періоду вже збірна України отримала можливість зіграти в більшості, і наші дівчата не змарнували цю нагоду відкрити рахунок. Владислава Скащук відкрила рахунок у грі. А за чотири хвилини до закінчення періоду Діана Ковтун подвоїла рахунок.

У середині другої двадцятихвилинки бельгійки зусиллями Валері Женаєр скоротили рахунок. Але Олена Ткачук відновила різницю у дві шайби.

Вирішальний період українські дівчата розпочали у своєму впевненому фірмовому стилі, і Владислава Скащук на третій хвилині збільшила відрив у рахунку, закинувши свою другу шайбу у цьому матчі.

Отже, остаточний рахунок цього надважливого матчу – 4:1 на користь "жовто-блакитних" дівчат.

Відзначимо, що Україна здобула 9 очок і достроково стала переможцем кваліфікаційного турніру.

Додамо також, сьогодні Україна проведе зустріч із аутсайдером турніру - командою Гонконгу.

Нагадаємо, раніше українки виграли другий матч відбору на ЧС з хокею.

Українські Національні Новини

Спорт