zhinocha-zbirna-ukrayini-provede-visim-sparingiv-pered-chye-z-basketbolu

Жіноча збірна України проведе вісім спарингів перед ЧЄ з баскетболу

 • 6296 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Став відомий попередній графік товариських матчів національної жіночої збірної України до чемпіонату Європи-2017, передає УНН з посиланням на сайт ФБУ.

Так, 18 і 19 травня підопічні Володимира Xолопова проведуть спаринги у Латвії з національною збірною цієї країни, далі у плані підготовки турніри у Франції і Греції (31 травня – 2 червня та 7–9 червня).

У Франції суперниками українок стане Канада, Франція і Чорногорія. У Греції на "жовто-блакитних" очікує Білорусь, Греція і ще один колектив, котрий визначиться пізніше.

Про плани підготовки розповів головний тренер національної команди В.Xолопов.

"Не пізніше ніж 7 травня ми розпочнемо підготовку збірної. На початку зборів дівчата пройдуть поглиблене медобстеження. У нас буде 10 днів, щоб підвести команду під спільний знаменник. Після цього у нас буде серія спарингів. Їх буде вісім – дві товариські гри і два турніри. Ми гратимемо з сильними суперницями і на мій погляд цього достатньо перед чемпіонатом Європи, аби чітко уявляти у якому стані ми перебуваємо, над чим треба ще працювати і що треба скорегувати", - наголосив наставник.

Нагадаємо, що українки у відбірковому циклі до Євробаскету-2017 двічі перемогли чинних чемпіонок континенту збірну Сербії.

Українські Національні Новини

Спорт