zhintsi-yaka-pidozryuyetsya-u-vbivstvi-12-richnoyi-dochki-v-kropivnitskomu-prodovzhili-aresht

Жінці, яка підозрюється у вбивстві 12-річної дочки в Кропивницькому, продовжили арешт

 • 7694 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 1 лютого. УНН. Жінка, яка підозрюється у вбивстві своєї 12-річної дитини, продовжує перебувати під вартою. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

“Ленінський районний суд розглянув та задовольнив клопотання слідчого щодо продовження їй терміну запобіжного заходу у виді тримання під вартою ще на 60 діб”, — повідомили в прокуратурі.

Окрім того, суд вирішив провести судово-психолого-психіатричну експертизу підозрюваної.

"Окрім того, іншою ухвалою Ленінський районний суд за клопотанням слідчого виніс рішення щодо направлення підозрюваної на стаціонарне обстеження до "Одеського обласного медичного центру психологічного здоров"я" з метою проведення судово-психолого-психіатричної експертизи. Після проходження обстеження фахівці центру мають надати слідству свої висновки щодо осудності чи неосудності жінки. Досудове розслідування триває", — повідомили в прес-службі.

Як повідомляв УНН, 12 грудня біля Кропивницькому виявили тіло 12-річної дівчинки, яка 8 грудня пішла у школу і не повернулася. Батьки заявили про зникнення доньки.

З'ясувалось, що батько пішов на роботу та по дорозі відвів до дитсадка молодшу дитину. Старша донька була з мамою. Дівчинка просилася залишитися вдома та не йти до школи, а мати навпаки наполягала, щоб та все ж таки пішла до школи. Ймовірно в приступі люті жінка вбила дитину, а потім вивезла її труп та залишила на пустирі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП