zhintsi-yaka-zamorila-golodom-odnorichnogo-sina-skasuvali-virok

Жінці, яка заморила голодом однорічного сина, скасували вирок

 • 18795 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. За апеляцією прокуратури суд скасував вирок киянці, яка заморила голодом свого однорічного сина. Про це УНН повідомили у пресслужбі прокуратури міста Києва.

"Прокуратура міста Києва в апеляційній інстанції домоглася скасування вироку суду першої інстанції, яким жінку, яка заморила голодом 1-річного сина, засуджено до 8 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Так, суд першої інстанції не знайшов підстав вважати дії обвинуваченої як умисне вбивство малолітньої дитини, а кваліфікував їх як залишення у небезпеці. За цієї статтею суд призначив горе-матері покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Категорично не погоджуючись з кваліфікацією злочину та з призначеним покаранням через його м'якість, столична прокуратура оскаржила вирок в апеляційному порядку.

За результатом розгляду апеляційної скарги прокурора Київський апеляційний суд скасував вирок Голосіївського райсуду столиці, а кримінальне провадження направив на новий судовий розгляд у той же суд в іншому складі суду.

Крім того, на цьому ж засіданні Київський апеляційний суд продовжив обвинуваченій запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року жінці подовжили арешт.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП