zhiteli-khersona-kupili-kovbasu-z-khrobakami-vseredini-u-spozhivsluzhbi-kazhut-zvernen-poki-ne-bulo

Жителі Херсона купили ковбасу з хробаками всередині: у споживслужбі кажуть, звернень поки не було

 • 36003 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. В одній із соціальних мереж жінка повідомила, що разом з чоловіком в одному з магазинів у Херсоні купила ковбасу для пікніка, проте у продукті всередині знайшли хробаків. У херсонському управлінні Держпродспоживслужби УНН повідомили, що наразі до них з приводу такої ситуації не зверталися.

Цитата:

"Чоловік приїхав з ротації з АТО, вирішили поїхати на природу. І ось такий жах купили в магазині Везунчик на 200 років. Ковбасою це не назвеш", - прокоментувала Анастасія Тищенко оприлюднене відео з ковбасою з хробаками.

Що кажуть спеціалісти

У відділі безпечності харчових продуктів ГУ Держпродспоживслужби у Херсонській області у коментарі УНН розповіли, що наразі з приводу такої ситуації до них не зверталися.

"Держпродспоживслужбі відомо тільки з джерел у ЗМІ, до нас звернень громадян ще не надходило з цього приводу", - вказали у відомстві.

Як вказали у відділі, про перевірки можна буде говорити після того, як громадяни звернуться з приводу такого інциденту, наразі ж законних підстав, щоб здійснювати якісь дії, немає.

Українські Національні Новини

Суспільство