zhiteli-khmelnichchini-vlashtuvali-peresliduvannya-avtomobilya-zi-strilyaninoyu

Жителі Хмельниччини влаштували переслідування автомобіля зі стріляниною

 • 10069 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Двоє хлопців заради розваги почали переслідувати автомобіль Ford Galaxy, а потім один із них обстріляв автівку з пневматичного пістолета на Хмельниччині. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Хмельницької області.

Близько 3-ї години ночі зловмисники виїхали на трасу “Житомир-Чернівці”, де вони почали переслідувати автомобіль Ford Galaxy під керуванням 27-річного жителя Нової Ушиці, який рухався попереду.

Коли автомобілі зблизились, 19-річний пасажир Mitsubishi Lancer взяв пневматичний пістолет і через опущене вікно вистрілив у Ford Galaxy.

Водій переслідуваного автомобіля, який віз молоде подружжя, намагався відірватися від зловмисників, однак ті продовжували переслідування та знову стріляли. Перелякані пасажири автомобіля Ford Galaxy викликали правоохоронців. Група реагування патрульної поліції, яка виїхала на виклик, наздогнала хуліганів та припинила правопорушення.

У зловмисників вилучили пневматичний пістолет “Gletcher”. Встановлено, що в результаті декількох пострілів пошкоджено заднє та бокове скло, а також лакофарбове покриття автомобіля Ford Galaxy. Сума збитків складає близько 10 тисяч гривень.

Зловмисникам інкримінують хуліганство, матеріали кримінального провадження вже направлено до суду. Молодикам може загрожувати від трьох до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, під час стрілянини у Львові постраждав чоловік.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП